Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των Η.Π.Α. δεν βρίσκεται για την ώρα σε ουσιαστική διαπραγμάτευση με την Microsoft

*
Χωρίς εξελίξεις συνεχίζει η κόντρα της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου των Η.Π.Α. με τη Microsoft, σχετικά με τη μεγάλη εξαγορά της Activision Blizzard. Από την πλευρά της η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου δηλώνει πως δεν βρίσκεται σε ουσιαστική διαπραγμάτευση με την Microsoft. Τα νέα για την κατάσταση έγιναν γνωστά από την Leah Nylen του Bloomberg, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter.

Η Leah Nylen παρουσίασε συνοπτικά κάποιες πληροφορίες, από τον νομικό εκπρόσωπο της επιτροπής, James Weingarten ο οποίος αποκάλυψε πως η FTC δεν διαθέτει κάποιο νέο στοιχείο για να καταθέσει στην δικαστική υπόθεση, καθώς μετά από την συμμετοχή τους σε συζητήσεις με την Microsoft, δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια ουσιαστική διαπραγμάτευση μέχρι στιγμής.


Η κατάσταση μεταξύ της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου των Η.Π.Α. και της Microsoft, φούντωσε τον περασμένο Δεκέμβριο, με την πρώτη να προσφεύγει δικάστηκα για να μπλοκάρει την εξαγορά της Activision Blizzard, υποστηρίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα επέτρεπε στη Microsoft να λειτουργήσει σε στυλ δυνάστη έναντι των ανταγωνιστών της για τις κονσόλες Xbox και την ταχέως αναπτυσσόμενη συνδρομητική της υπηρεσία αλλά και στον τομέα του cloud gaming. Η FTC από την πλευρά της βασίζεται αρκετά στην περίπτωση της ZeniMax, που η Microsoft πήρε την απόφαση να κάνει αποκλειστικά τα παιχνίδια της Bethesda ανεξάρτητα από τις αρχικές προθέσεις που είχε παρουσιάσει.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*